A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!

Blog

Adminisztrátor

Dr. Nádor Györgyi életének 78. évében elhunyt

 

ngy

 

Szomorúsággal búcsúzunk volt munkatársunktól, aki 1994 és 2002 közt óriási teherbírással és igazán önfeláldozóan előbb csak délutáni beosztású részmunkaidőben-, majd hét éven át egyedüli teljes munkaidős orvosként végezte kiemelkedő szakmaisággal munkáját intézetünkben.

 

A Környey klinikán szerzett ideg- és elmegyógyász szakképzettséget, az ágy melletti betegellátási munkában vált tapasztalttá, és volt megbecsült tagja közösségének. Az ottani röntgenbe beosztva ismerte és szerette meg a képi diagnosztikát, aminek szintén legmagasabb szintű ismeretszerzésére vágyva ment át a Kuhn Professzor által vezetett Röntgenklinikára és képződött ki radiológussá.

 

Munkáját képalkotóként is minden beteggel személyes kapcsolatot kialakítva végezte, a CT vagy MR vizsgálat előtt kikérdezte a pácienseket, majd a végén tájékoztatta őket az eredményről. Együttérzése súlyos betegségek kiderülésekor egész hangulatára kihatott. Érdekelte a betegek további sorsa, tájékoztatást várt a kórlefolyásról is. Mindig készségesen és szívesen konzultált, a klinikusokkal együtt gondolkodva próbált a betegek javára tenni.

 

Puritán, önmagához is szigorú egyénisége a gyerekek és betegek felé őszinte lágysággal és szeretettel nyilvánult meg.

 

Az egész radiológiát művelve is fő szakterülete a neuroradiológia maradt, e tárgyban könyvet is írt, - megvalósítva a teljes élet ősi kívánalmait: szült fiút, ültetett fát, írt könyvet -.

 

Megőrizzük őt jó emlékezetünkben!

Pécsi Diagnosztikai Központ